Ivers ønsker ny spissrival

Steffen Iversen har ikke noe i mot at Tottenham kjøper ny spiss. Les siste nytt fra Premier League!

Per i dag har Tottenham-manager Glenn Hoddle tre spisser til rådighet: Steffen Iversen, 36-årige Teddy Sheringham og ukrainske Sergei Robrov - som verken er ønsket eller vil spille for klubben.

På vent har klubben Les Ferdinand (armbrudd) og kinesiske Qu Bo som venter på arbeidstillatelse.

Iversen ser gjerne at Hoddle kjøper spiss nummer seks før ligastart.

- Det er alltid bra for et lag å få en ny spiller inn. Og for oss er det bra hvis det blir en spiss, sier Steffen til

Tottenhams hjemmeside

.

I fjor var både Steffen, Sheringham og Ferdinand skadd i perioder.

- Du vil gjerne spille alle kampene, men du klarer det ikke. Det er for mange. Jeg har vært skadd på grunn av det tidligere. For meg handler det om å holde seg frisk, og at noen kan steppe inn når jeg er sliten eller ikke helt i form, sier Steffen.

Sjøl føler nordmannen seg bra etter sesongoppkjøringen. Seinest mot Celtic i forrige uke scoret han.

- Det har gått ålreit. Jeg har scoret endel mål. Jeg kan fortsatt komme i bedre form, sier Ivers.

Poyet ute i åtte måneder

Tottenham kan fort komme på markedet etter en midtbanespiller. I dag ble det klart at Gustavo Poyet kan være ute for åtte måneder, hvis han må operere kneet. Den 34-årige midtbanespilleren brøt sammen på trening tirsdag. - Jeg har ødelagt leddbåndet i kneet mitt i løpet av flere måneder, sier Poyet. Også Ferdinand, Darren Anderton, Steffen Freund, Steve Clemence og Ledley King er tvilsomme eller ute med skader foran ligastarten.

Pires blir i Frankrike

Kneskadde Robert Pires har avslått en invitasjon om å være sammen med Arsenal-laget, mens han bygger seg opp etter avbrekket. Vingen røk leddbånd i mars og mistet både serieavslutningen og VM. - Jeg kommer ikke tilbake denne uka. Det blir for smertefullt. Det ville blitt frustrerende å se de andre trene uten å kunne være med, sier Pires.

WBA kjøper igjen

Nyopprykkede West Bromwich har skaffet seg en ny spiller, etter at islandske Hermann Hreidarsson sa nei til en overgang i går. Nå er det Leicesters Lee Marshall som er kjøpt inn for å styrke midtbanen. 23-åringen koster manager Gary Megson drøyt knapt mill. kroner.

Scholes frykter for plassen

Paul Scholes var fast på England under VM. Nå frykter han at plassen hos Manchester United ryker. Scholes, Roy Keane, Nicky Butt og Juan Veron kjemper om to midtbaneplasser. - Jeg fikk en smell i kneet som førte til at jeg ikke har spilt en hel kamp ennå. Du trenger minst tre kamper for å komme igang igjen, og jeg håper jeg får sjansen i ukene som kommer, sier Scholes.

Keeperkrise i City

Kevin Keegan står med bare en seniorkeeper før ligastart. I dag ble det klart at Nicky Weaver må opereres på nytt, og fra før er Peter Schmeichel kneskadd. Dermed har City bare Carlo Nash, og må bruke en junior som keeperreserve. - Vi har et problem hvis Carlo blir skadd, sier Keegan.

(Dagbladet.no)

<B>ENGSTELIG:</B> Paul Scholes taklet så det suste mot Boca Juniors fredag, men er ikke sikker på en plass på United-laget.
<B>SPURS-VETERANER:</B> Gus Poyet er kanskje ute for åtte måneder, mens 36-årige Teddy Sheringham ikke tåler å spille alle kampene lenger.