Ivers tråkket over, Basma pådro seg strekk

Usikkerhet i RBK før seriestart.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Rosenborg-toppscorer Steffen Iversen har slitt med vond rygg og sykdom i vår og vinter. På dagens RBK-trening tråkket han over og fullførte bare én tredel av økta.

Spiller seg i form?

- Steffen tråkket over og skaden blir vurdert igjen på fredag. Det var et lett overtråkk, vi regner med at det går bra i forhold til seriestarten, sier RBKs fysiske trener Siri Marte Hollekim til Dagbladet.no.

- Hvordan står det til med Steffens form?

- Steffen er kjent som en spiller som spiller seg i form. Selvfølgelig kunne vi tenkt oss en mer optimal oppkjøring for ham, men per i dag kunne vi ikke gjort mer. Men han er bedre form enn i fjor på samme tid.

Det står verre til med Christer Basmas lår. Backen har slitt med kramper og i dag smalt det i en løpsduell med Michael Jamtfall. Veteranen gikk rett i garderoben.

- Christer har en liten strekk på baksida av låret, også han blir vurdert på nytt fredag. Det er lite sannsynlig at han at han blir klar. Vi vet mer fredag, sier Hollekim.

Kone også ute

SKADD IGJEN: Her scorer Steffen Iversen mot LSK i et skadefritt øyeblikk på La Manga i vinter. I dag tråkket RBK-spissen over. Foto: Scanpix
SKADD IGJEN: Her scorer Steffen Iversen mot LSK i et skadefritt øyeblikk på La Manga i vinter. I dag tråkket RBK-spissen over. Foto: Scanpix Vis mer

Også Yssouf Kone mister seriestarten for trønderne. Ellers ser det bra ut for seriemesterne før den nye sesongen. Per Ciljan Skjelbred ble skadd for to dager siden, men 19-åringen er allerede friskmeldt. Det samme gjelder Roar Strand som har slitt med lysken.

- Vi har hatt de fleste på trening de siste dagene, sier Hollekim.

Ivers tråkket over, Basma pådro seg strekk