Ivers trener med Everton

Steffen Iversen trener denne uka med Premier League-klubben Everton.

Det bekrefter spillerens agent Rune Hauge overfor Dagbladet.

Iversen, som var nær en overgang til Mallorca for ei uke siden, er for tida klubbløs. Det gjør at han står fritt til å forhandle med alle interesserte, til tross for at det internasjonale overgangsvinduet er stengt.

Virker interessert

-  Everton tok kontakt med oss, og de virker interessert. Steffen skal være der et par-tre dager, trene med klubben og se an forholdene, forklarer Rune Hauge.

-  Han skal også føre samtaler med Everton-manager David Moyes. Det var de som ønsket å møte Steffen. De vil vite hva han tenker om framtida, sier Hauge.

-  Det er status per dags dato. Om det blir overgang eller ikke, vil tida vise.

Fra slutten av juli 2004 til og med siste serierunde 2005 var Iversen Vålerenga-spiller. Siden oktober har apparatet rundt spissen jobbet for å realisere det han selv ønsker mest som sitt neste karrieresteg: Kontrakt med et engelsk lag igjen.

Han har også trent med Portsmouth, uten at Harry Redknapp fulgte opp de positive kommentarene han ga da han så lysluggen i sin første økt sammen med Azar Karadas & Co.

 ENGELSK IGJEN?  Klubbløse Steffen Iversen er i Liverpool og prøvespiller for Everton. Om få dager blir det klart om spissen er klar for Premier League igjen. Foto: Scanpix
ENGELSK IGJEN? Klubbløse Steffen Iversen er i Liverpool og prøvespiller for Everton. Om få dager blir det klart om spissen er klar for Premier League igjen. Foto: Scanpix Vis mer

Is i magen

-  Vi har ikke noen hast, og har samtaler med flere klubber gående, sier Rune Hauge.

-  Den skandinaviske sesongen starter ikke på ei god stund, og det gjør at vi kan ha is i magen i hvert fall i den retningen.

Journalist Ian Doyle i Liverpool Daily Sport tror 29-årige Iversen har muligheter til å lykkes i Everton.

-  De har ikke mange som ham, og det gjør at Moyes sikkert er spent på hva han får se. James Beattie og Duncan Ferguson er de to eneste rene spissene, og Ferguson er trolig inne i sin siste sesong, sier Doyle til Dagbladet.