Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen: - Campbell takler presset

Steffen Iversen synes fansen må få lov til å hetse Sol Campbell i morgendagens hatoppgjør mot Arsenal - men tror ikke Campbell vil spille svakere av den grunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenhamsjef Glenn Hoddle gikk i dag ut og oppfordret hjemmefansen til å støtte Spurs istedenfor å hetse Sol Campbell. Iversen er ikke udelt enig med sjefen.- Klart det er viktig å støtte laget, men jeg skjønner at fansen har behov for å hetse Campbell. Og jeg er ikke i tvil om at de kommer til å gjøre det. Men de må også støtte laget, sier Iversen til Dagbladet.Han tror imidlertid Campbell vil håndtere både buing, ryggvendte supportere, «Judas»-ballonger og eventuelle andre aksjoner fra Tottenham-fansen.

- 2-0 til Spurs

- Sol Campbell er en veldig rolig og behersket person. Han har vært kaptein både hos oss og for England og har stor rutine. Jeg tror han takler presset, og vil gi alt i hver eneste duell. Han er en knalltøff spiller å møte, sier Iversen.Lokaloppgjørene mellom Tottenham og Arsenal er blant de mest berømte i hele fotball-Europa. Tottenham har tradisjonelt hatt et bra tak på erkerivalen på hjemmebane, og står med bare ett tap i den perioden Iversen har vært i klubben.- Det kommer til å bli en tett kamp med mengder av frispark, mange gule kort og kanskje også et par røde. Jeg tror vi vinner 2-0, sier Iversen.

Han er glad for at Arsenals lynhurtige spiss Thierry Henry står over kampen med skade.

Reservelagskamp mandag

- Han er den spilleren i hele England vi har hatt størst problemer med. Nå er det vi som har de fleste matchvinnerne i spillere som Teddy Sheringham, Les Ferdinand og Gustavo Poyet, sier Iversen.Selv er nordmannen snart tilbake i førstelagsdiskusjonen etter en langvarig ankelskade.

- Jeg spiller reservelagskamp på mandag - i hvert fall en omgang.

- Deretter får vi bare se hva som skjer, men jeg har stor tro på at jeg skal klare å spille meg inn på førstelaget igjen, sier Steffen Iversen.

Hele Norges coronakart