Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen: – Vi vil lykkes til slutt

Mener RBK har et bedre lag enn Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Iversen mener Rosenborg har det beste laget i eliteserien, og at de vil lykkes til slutt ved å gjennomføre resten av sesongen i samme stil som da Odd ble slått 4-0 mandag.

Han vil ikke snakke om seriegull, men antyder at Rosenborg er inne i en god stim. Iversen betegner RBK som Norges beste lag i øyeblikket.

– Vi gjennomfører kampen bra. Vi skulle gå aggressivt ut, men ikke så voldsomt som mot Sandefjord. Da ble vi overivrige. Nå skal vi ta en kamp av gangen og fortsette slik som vi gjør. Da tror jeg vi vil lykkes til slutt, sier Iversen til NTB.

I tillegg til å score et fantastisk mål på volley fikk han et par-tre smeller i hodet i første omgang. Til tross for kvalme og svimmelhet i pausen valgte han å fortsette. Han ble byttet ut snaue ti minutter før slutt.

Rosenborg ligger nå kun ett poeng bak serieleder Brann. Trønderne har i tillegg én kamp mindre spilt. De kan overta tabelltoppen med minimum ett poeng hjemme mot Tromsø torsdag.

(NTB)

• Din mening: Er Iversen tilbake i god, gammel form?

<B>PRAKTMÅL:</B> Steffen Iversen (nr. 14) scoret på en praktvolley, og fikk en velfortjent skopuss etterpå.