Iversen avviser RBK-rykter

Steffen Iversen har ikke hørt noe fra Rosenborg - som gjerne henter spissen til Norge.

Om et halvt år er Steffen Iversen bosmanspiller og kan forlate Wolerhampton gratis. Derfor surrer det rykter om 27-åringens framtid.

Nå har snakket nådd England, og til og med lokalavisa Evening Standard melder at han kan være på vei tilbake til Trondheim og Tippeligaen.

- Jeg har ikke hørt noe om en retur til Rosenborg. Jeg har ikke tenkt så langt ennå. Alt jeg vil for øyeblikket er å konsenterere meg om jobben her i Wolverhampton, sier Iversen til avisa.

RBK-trener Ola By Rise sier til Dagbladet.no at Rosenborg vurderer å gjøre et forsøk på å hente Iversen hjem. Men trønderne har foreløpig ikke tatt direkte kontakt med sin gamle spiss.

- Det er litt opp til ham, om han har lyst. Steffen er en mann jeg har tenkt endel på. Men det er ikke sikkert at det blir mer enn det, sier By Rise til Dagbladet.no.

Landslagsspissen har vært plaget av skader siden overgangen fra Tottenham i sommer. Derfor har det bare blitt to mål og ni kamper fra start. Den siste tida er det leggen som har skapt problemer.

- Nå er skaden borte og jeg er tilbake i full trening, sier Iversen.

27-åringen forlot Rosenborg for 28 mill. kroner i 1997. Siden har han spilt 151 ligakamper og scoret 38 mål i Premier League.

(Dagbladet.no)

OPP OG NED:</B> Steffen Iversen scoret mot Birmingham, men er fortsatt skadeforfulgt i Wolves.