Northug med vann på Iversen- og Nilsson-mølla:

Iversen benekter flørt med svensk skistjerne. Northug: - Det kan bli en brobygger

Svenske Expressen skriver om Emil Iversens angivelige flørt med Stina Nilsson. Iversen benekter at ryktene stemmer, men Northug lar ikke kompisen slippe fri fra ryktene.

GODT HUMØR: Emil Iversen og Petter Northug har det morsomt på hverandres bekostning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GODT HUMØR: Emil Iversen og Petter Northug har det morsomt på hverandres bekostning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en høst hvor alvoret har preget norsk langrenn kanskje mer enn noen gang, har Petter Northug, Emil Iversen og de andre skiprofilene havnet i medieskyggen av Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby.

Rent sportslig er kanskje det en fordel for de øvrige. Samtidig slo Northug til med fire VM-gull i Falun i 2015 etter en forsesong hvor han kontinuerlig var i medias kritiske søkelys.

Johaug og Sundby, høstens to mest omtalte norske idrettsutøvere, har fått usedvanlig mye oppmerksomhet også i våre naboland. Selv om alvoret har vært tungt, har heldigvis ikke det gode humøret og humoren forsvunnet fra den norske langrennsleiren.

Den svenske avisen Expressen har ikke glemt resten av de norske langrennsløperne og slår i dag opp en angivelig flørt mellom to av langrennssportens største talenter: nordmannen Emil Iversen og svenske Stina Nilsson.

- Vi er bare venner

Iversens pappa, Ole Morten Iversen, er Nilssons personlige trener og også ansvarlig for resten av det svenske kvinnelandslaget. Det har gitt Iversen og Nilsson en veldig god relasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer