Emil Iversens revansje

Iversen benekter formløgn og flørtepåstand etter ekstrem forvandling: - Jeg spiste bare grandis og drakk brus

Emil Iversen var svært bekymret for egen form i går. I dag var han nest best i verden. Detaljene rundt 25-åringens ekstreme forvandling er det imidlertid full forvrring rundt.

SLO TILBAKE: Emil Iversen røk ut av kvartfinalen i gårsdagens sprint, men slo tilbake med 2. plass på dagens 15-kilometer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SLO TILBAKE: Emil Iversen røk ut av kvartfinalen i gårsdagens sprint, men slo tilbake med 2. plass på dagens 15-kilometer. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KUUSAMO (Dagbladet): Emil Iversen fortalte Dagbladet forrige helg at han var fornøyd med formsvarene han fikk på Beitostølen, men uttrykte sterk bekymring over egen form i et intervju med VG i går.

I dag banket han til på direkten med en råsterk 2. plass på 15 kilometer klassisk i Kuusamo bak Iivo Niskanen og foran forrige sesongs verdensener Martin Johnsrud Sundby. Spørsmålet mange stilte seg var som følger: Spøkte Iversen om egen form i går på Petter Northug-vis? Ja, mener herretrener Tor Arne Hetland.

- Det er noen som prater seg ned for å gå gode skirenn. Det er vanlig det. Desto mer råtten Thomas Alsgaard var, jo raskere gikk han. Erfaringsmessig er det ofte et sunnhetstegn å prate seg ned, slik som Emil gjorde, sier Hetland til Dagbladet.

Iversen benekter imidlertid at det var tilfellet.

- Nei, jeg snakket helt sant. Jeg skjønner at det kan virke som tull, men det var hundre prosent seriøst. Jeg følte meg skikkelig dårlig og var bekymret, sier Iversen til Dagbladet.

- Hva har du gjort siden i går?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer