Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen benytter seg av Palace-klausul

Tar en ny sesong.

TILBAKE FOR NORGE: Steffen Iversen (t.v.) fikk sjansen mot Danmark og Mathias Jørgensen i mars. Til daglig spiller trønderen for Crystal Palace.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
TILBAKE FOR NORGE: Steffen Iversen (t.v.) fikk sjansen mot Danmark og Mathias Jørgensen i mars. Til daglig spiller trønderen for Crystal Palace. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

Steffen Iversen benytter seg av en klausul i avtalen med fotballklubben Crystal Palace og fortsetter profflivet i England.

Ifølge ANB bekrefter Palace-trener Dougie Freedman at klausulen i trønderens kontrakt er utløst.

I januar skrev Iversen under på en seksmåneders kontrakt med klausul om at den automatisk ville forlenges med ytterligere 12 måneder dersom nordmannen spilte et visst antall kamper for London-klubben.

Antallet skal være innfridd, og 34 år gamle Iversen kan forberede seg på mer Selhurst Park-spill til høsten.

- Jeg er strålende fornøyd med bidraget hans siden nyttår. Han har brukt sin erfaring i mange kamper og har gjort en god jobb med å binde sammen spillet vårt, sier Freedman i et intervju med lokalavisen South London Today ifølge Sky Sports.

Iversen gikk gratis fra Rosenborg og har scoret to mål for Crystal Palace.

Klubben har fortsatt bare fire lag bak seg på tabellen i den engelske mesterskapsserien, men plassen er uansett berget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media