Iversen ber RBK åpne lommeboka

- Må slutte å tviholde på dagens lønnspolitikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg bladde opp for at Steffen Iversen skulle si nei til Genk i jula i fjor. RBK-spissens belønning for en praktsesong, som endte med RBK-gull, var en ny kontrakt som gjorde ham til Tippeligaens best betalte spiller.

Men det skjer stadig oftere at RBK taper kampen om de gode spillerne. Ifølge Adresseavisa er lønningene i Rosenborg i stor grad prestasjonsbasert, med en relativt lav grunnlønn.

Iversen mener det er på tide at klubben endrer lønnspolitikken sin - om de ønsker å få tak i de beste.

- Rosenborg må gå i seg selv og samtidig se på hva som er i ferd med å skje omkring i Norge. For å få de beste er klubben nødt til å være konkurransedyktige på lønn. De må rett og slett slutte å tviholde på lønnspolitikken de fører i dag, sier han til Adresseavisa.

Bjørkøy tilbudt lavere lønn

Ifølge avisa stanset John Anders Bjørkøys overgang fra FFK til RBK fordi trønderne kom med et dårligere lønnstilbud enn det FFK-kapteinen hadde i Østfold. Fra før har Mikael Dorsin skrevet under for rumenske CFR Cluj, der han etter sigende skal heve en bruttolønn på eventyrlige 40 millioner svenske kroner over tre og et halvt år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer