- Iversen burde aldri spilt landskamp i Kroatia

RBK stusser.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen (30) kom fra benken og spilte 26 minutter da Norge tapte 1-2 for Kroatia onsdag.

Ifølge Rosenborg spilte han skadd, han var heller ikke skadefri da han reiste fra Norge.

Tar kontakt

- Det er ingen tvil om at Steffen ikke burde ha spilt landskampen. Vi kommer til å ta kontakt med landslagslegen for å finne ut hva som har skjedd, sier RBK-trener Knut Tørum til Adresseavisen

Tørum får støtte av RBK-fysio Vilhelm Stolz, som mener den knappe halvtimen forverret leggskaden. Ifølge Rosenborg reiste Iversen med landslaget fordi klubben var sikker på at Norges medisinske støtteapparat ville behandle angriperen forsiktig.

I stedet kom toppscoreren hjem til RBK ute av stand til å trene søndag. Iversen er også usikker foran møtet med Brann på La Manga onsdag.

Beste mening

RBK-trener Tørum vil ikke legge noen skyld på landslaget.

- Iversen burde aldri spilt landskamp i Kroatia

- Jeg tror landslagsledelsen har gjort dette i beste mening. Uten tvil. Samtidig er det ikke bra at jeg som trener ikke kan bruke Steffen for fullt her nede allerede nå.

Åge Hareide lot Iversen stå over den første treninga i Kroatia. Etter kampen trakk landslagssjefen fram RBK-spissen som en av spillerne som viste «februarform» i den skuffende landskampen.

- Steffen Iversen så jo ut som en engel ved et par av opphoppene, han var ikke i nærheten av ballen. Og han er kanskje vår beste hodespiller til vanlig, sa Hareide onsdag kveld.

BESTEMTE IVERSEN SELV? Åge Hareide tok en prat med en bananspisende Steffen Iversen før RBK-spissen ble byttet inn. I dag reagerer RBK på at Iversen kom tilbake til klubben mer skadd enn da han dro. Foto: Arnt E. Folvik
BESTEMTE IVERSEN SELV? Åge Hareide tok en prat med en bananspisende Steffen Iversen før RBK-spissen ble byttet inn. I dag reagerer RBK på at Iversen kom tilbake til klubben mer skadd enn da han dro. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
FIKK 26 MINUTTER: RBK forstår ikke hvorfor Iversen kom inn som reserve i Kroatia.