Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen dagens helt

- sendte Tottenham til Wembley

En perfekt lobb fra Steffen Iversen førte Tottenham til finalen i den engelske ligacupen - den første Wembley-finalen for Spurs siden FA-cupseieren over Nottingham for åtte år siden.

Nordmannen scoret det eneste målet i de to kampene mot Wimbledon, og fikk fortjent hyllest fra lagkamerater og publikum etter seieren over London-rivalen.

Iversens lykketreff i 39. minutt var høydepunktet i en ellers relativt kjedelig kamp. Trønderen sto heldig plassert da ballen spratt via en Wimbledon-forsvarer, men hadde ingen problemer med å overliste Wimbledon-keeper Neil Sullivan.

Det så ut som Iversen var offside da han fikk ballen, men verken linjedommeren eller dommeren vinket ham av.

12 ubeseirede kamper

Med gårsdagens seier er Tottenham ubeseiret i 12 kamper på rad. Laget skapte de fleste sjansene i kampen, og keeper Ian Walker holdt hodet kaldt i de hektiske sluttminuttene.

For Spurs-manager George Graham kan det gå mot reprise av ligacupen for 12 år siden, da han som Arsenal-manager vant det gjeve trofeet på Wembley.

Om det blir Leicester eller Sunderland som motstander i ligacupfinalen avgjøres onsdag. Leicester leder 2-1 etter det første møtet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media