Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen drakk alkohol natta før TIL-kamp

Legger seg flat overfor Rosenborg.

FRUSTRERT: Steffen Iversen var skadd og kunne ikke spilt mot Tromsø, men beklager likevel at han gikk på byen natt til søndag. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FRUSTRERT: Steffen Iversen var skadd og kunne ikke spilt mot Tromsø, men beklager likevel at han gikk på byen natt til søndag. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Steffen Iversen ble kalt inn på teppet til Rosenborgs sportslige leder etter helgens bytur, skriver Adresseavisen.

- Dette kommer ikke til å skje igjen, sier Erik Hoftun.

Da RBK-spillene ankom Tromsø for søndagens eliteseriekamp, var det uten Steffen Iversen i troppen. Spissen hadde skadet hælsenen og var ikke aktuell for kampen.

Ryktene om at Iversen hadde tilbrakt natt til søndag ute på byen begynte å florere.

Øyenvitner uttalte til adressa.no at «det er rart at Iversen var ute på byen rett før Tromsø-kampen, og dette midt i en tøff kampperiode».

Tirsdag innrømmet Iversen hendelsen og at han også hadde drukket alkohol. Hoftun har vært i Danmark den siste uken, hvor han både har speidet spillere og vært lagleder for Byåsen i Dana Cup. Han var tilbake på kontoret først tirsdag.

- Dette er veldig beklagelig. Det skal ikke skje, og det skal ikke skje igjen, sier han til adressa.no.

Iversen selv beklaget byturen overfor sjefen og begrunnet den med frustrasjon over å ha blitt skadet på nytt.

- Det gikk bra på trening lørdag, men mot slutten fikk jeg en ny smell i akillesen. Da skjønte jeg at jeg ikke ville bli spilleklar på en stund og var frustrert. Derfor gikk jeg ut, og jeg har lagt meg flat overfor klubben, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media