Cupen

Iversen fikk drømmen knust

Har trent 4.-divisjonslaget Trygg/Lade i fire måneder. Trodde på cupbombe mot Rosenborg, men tapte 4-2.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Trygg/Lade - Rosenborg 2-4 (1-1)

TRONDHEIM (Dagbladet): Trygg/Lade og trener Steffen Iversen (41) fikk drømmen oppfylt da laget trakk Rosenborg i første cuprunde. I kveld møttes lagene på Lade i Trondheim.

På forhånd gikk Iversen høyt ut og annonserte at det kunne smelle en cupbombe fra 4.-divisjonslaget. Laget fikk også en utrolig start da Nichlas Johansen Midtsand sørget for 1-0 etter 22 minutter. Hjemmelaget ledet også 2-1, men derfra og ut kontrollerte Rosenborg.

To bytter i pausen - der Alexander Søderlund og Birger Meling kom innpå - var nøkkelen for Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Til slutt endte det med 4-2-seier. Til tross for tapet er Iversen stolt over lagets prestasjon:

- Jeg er strålende fornøyd med det gutta gjorde. De jobbet og gjorde alt de kunne i 90 minutter. Vi gikk til pause med ledelse, det var fantastisk. Jeg tror dette er noe alle spillerne kommer til å huske ganske lenge, sier han til Dagbladet.

Sjarmerende

Kampen viste cupen på sitt mest sjarmerende. Hjemmebanen til Trygg/Lade har en liten sittetribune bak det ene målet. Ellers måtte folk stå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer