Iversen forhandler om ny RBK-kontrakt

- Han har imponert, sier Hoftun.

FORHANDLER OM NY KONTRAKT: Steffen Iversen reddet RBK med to scoringer mot Strømsgodset lørdag. Nå forhandler 32-åringen om en forlengelse av kontrakten på Lerkendal.
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
FORHANDLER OM NY KONTRAKT: Steffen Iversen reddet RBK med to scoringer mot Strømsgodset lørdag. Nå forhandler 32-åringen om en forlengelse av kontrakten på Lerkendal. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet.no): Da RBK trengte det som mest kom en Steffen Iversen full av antibiotika inn og sikret tre poeng mot Strømsgodset lørdag.

Nå vil klubben belønne Iversen med en ny kontrakt.

- Vi har vært i samtaler med Steffen og «hans folk» i det siste. Det har vært gode samtaler. Steffen har imponert i år, og vi ønsker helt klart å ha ham med videre, sier sportslig leder i RBK Erik Hoftun, til Adresseavisen.

Iversens kontrakt varer ut neste sesong og landslagsspissen vil da være 34 år gammel. Selv har han tidligere uttrykt ønske om å avslutte karrieren der den tok av i 1995: på Lerkendal.

- Det ser veldig slik ut, og det er også noe jeg har trodd ganske lenge, sa Iversen på La Mange i vinter.

Da sørget derimot økonomiske utfordringer og Iversens ønske om å bosette seg med familien i England at forhandlingene ble satt på vent.

Iversen er blant Tippeligaens best betalte spillere. Om han kan vente seg en lønnsøkning vil Hoftun ikke si noe om.

- Kontraktsinnhold vurderes tilfelle for tilfelle, og noe vi snakker med Steffen om. Ikke alle andre, sier Hoftun.