Iversen forstår ikke LSK-hypen

Ikke imponert av Tom Nordlies menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg storkampen direkte fra kl. 20.30!

(Dagbladet.no): Etter en poengrik sesongstart har medgangen stanset opp for Tom Nordlie og Lillestrøm. På de siste fire kampene har romerikingene sanket fattige ett poeng - og falt fra serieledelse til 4. plass.

Det har overrasket noen, men ikke Steffen Iversen. RBK-spissen har sett noen kamper med Lillestrøm denne sesongen, og har til gode å la seg imponere.

Derimot synes han pressen har vært for ukritiske når de har omtalt Lillestrøm i rosende ordelag.

- Jeg synes dere mediefolk bommet litt. Lillestrøm var dyktige til å få med seg resultatet og plukke poeng i de første kampene, men spør du meg, så vil jeg svare at laget spillmessig var midt på treet. Det blir en tøff kamp, men vi frykter ikke Lillestrøm i kveld, sier Iversen til Trønder-Avisa.

- Skal hevne oss

Med enkelte hederlige unntak har også Rosenborg prestert midt på treet når sesongen nærmer seg halvspilt. Trønderne ligger for øyeblikket på plassen bak Lillestrøm, men bare på svakere målforskjell.

Med seier i kveld avanserer de til bronseplass, tre poeng bak serieleder Brann.

MENER LSK HAR VÆRT MIDDELS: Steffen Iversen føler LSK har fått i overkant godt betalt poengmessig i forhold til hva de har prestert. Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet
MENER LSK HAR VÆRT MIDDELS: Steffen Iversen føler LSK har fått i overkant godt betalt poengmessig i forhold til hva de har prestert. Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet Vis mer

Det kan de bare glemme, tror Bjørn Helge Riise.

- Det blir sikkert en tøff kamp, de er et bra lag, men jeg har vært med og slå Rosenborg der oppe før. Det skal jeg gjøre nå også, sier han offensivt til LSK TV.

Riise var skamfull etter hjemmetapet mot Vålerenga sist, og er innstilt på å la RBK få svi.

- Jeg har lyst til å komme over kampen mot Vålerenga. Jeg drar opp for å ta tre poeng. Nå skal vi hevne oss, sette opp trøkket, og spille med det tempoet vi har brukt å gjøre denne sesongen. Jeg er ikke bekymra, bedyrer han.

LSKs statistikk på Lerkendal er imidlertid ikke oppløftende. Riktignok vant de 2-1 på Lerkendal i 2005, men før det må man tilbake til 1982 for å finne sist gang alle poengene ble med hjem til Romerike.

Nordlie synes pressen er rar

Tom Nordlie har tidligere irritert seg over den overdrevne respekten mange lag har for RBK på Lerkendal, men selv har han liten grunn til å slå seg på brystet over sine personlige meritter på Lerkendal.

Og ikke overraskende er han av motsatt oppfatning av Steffen Iversen angående hva LSK har prestert denne sesongen.

Iversen forstår ikke LSK-hypen

- Vi har vært spillmessig veldig bra mot TIL og Brann, men likevel tapt. Mot Vålerenga var vi veldig dårlige, så vi har variert, sier Nordlie til LSK TV.

Men trøster seg med at det samme gjelder for kveldens motstander.

- RBK var strålende hjemme mot Brann, men ikke så strålende mot Odd og KIL/Hemne. Det er variasjon blant alle lagene i Tippeligaen. Vi trenger tre poeng, sier han.

Men registrerer med en viss oppgitthet at pressen ikke lenger er like begeistret for laget hans.

- Det er rart det der, nå er det optimisme i media fordi RBK er med i toppen, og negativitet rundt oss. Men så ser jeg på tabellen, og finner ut at «oi, vi er likt!»

PS!Vidar Riseth er inne igjen på RBK-laget ved siden av Mika Koppinen i midtforsvaret, mens Per Ciljan Skjelbred får fornyet tillit etter den gode kampen mot Odd Grenland på mandag.

REVANSJESUGNE:</B> Både Tom Nordlie og Bjørn Helge Riise er fast bestemt på å ta tre poeng på Lerkendal.
<B>SLITER PÅ LERKENDAL:</B> Lillestrøm har bare vunnet to ganger på Lerkendal siden 1982. Dette bildet er 2005, da LSK vant 2-1.
<B>FÅR NY SJANSE:</B> Per Ciljan Skjelbred er inne i varmen igjen etter den gode kampen mot Odd sist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer