Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen fortsatt taus

Steffen Iversen vil fortsatt ikke røpe om han akter å fortsette i Vålerenga eller bytte beite. Lørdag ble han hyllet av Klanen tre kvarter etter kampslutt.

Alle spillerne måtte ut igjen fra garderoben for å la seg hylle av flere tusen mennesker 20 minutter etter at gullet glapp. Etter at Iversen hadde dusjet og skiftet, fikk han vite at flere hundre fans fortsatt sto igjen og ropte hans navn. Dermed måtte han ut igjen.

- Et kjempebra publikum, helt utrolig, sa Iversen som fikk gå først etter at fansen hadde fått ham til å dra ned buksa et øyeblikk.

- De spurte så pent, og så gjorde de det først, gliste Iversen.

Han har i hele høst henvist spørsmål om hans videre fotballframtid til etter serieslutt. Nå er serien slutt, men svaret må vi vente på.

- Vi får se. Sesongen er jo ikke over. Det er Royal League-kamper som venter, sa han.

Direktør Kjetil Siem sa at han har snakket med Iversen, og at spissen vet hva klubben kan tilby, men at de må finne rett anledning til å sette seg ned og snakke om det.

- Steffen er en viktig spiller for oss, så jeg håper han blir, men jeg vet ikke. Men han er den eneste spilleren det er spørsmålstegn ved. Dessuten jobber vi med å få inn noen nye, for å gjøre stallen bredere og sterkere. Den er ennå ikke så stor at vi har to valg på hver plass, sa Kjetil Rekdal.

Det var dempet stemning i Vålerenga-garderoben etter kampslutt, men etter hvert kom humøret tilbake.

- Vi gjorde en kjempekamp og vant 3-0. Mer kan vi ikke gjøre, sa Iversen, som greide å holde fintøyet tørt da Jørgen Jalland og Tom Henning Hovi omsider sprettet champagnen og sprutet på alt og alle.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media