Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen frykter ikke måltørke

Tottenham-spiss Steffen Iversen fortviler ikke tiltross for måltørke både for egen del og for Tottenham. London-klubben har ikke scoret mål på de siste tre kampene. Iversen har gått målløs av banen i åtte strake kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham er inne i en periode med måltørke. De tre siste kampene mot henholdsvis Charlton, Brentford og Manchester City har endt uten Tottenham-scoring.

- Vi har skapt mange sjanser i de tre siste kampene, men vi har spilt uavgjort to ganger og tapt for Charlton. For meg er det uforståelig, sier Steffen Iversen til Sky Sports.

Steffen Iversen har vært Tottenhams toppscorer de to siste sesongene. I år spiller han i en mer defensiv rolle. Steffen fortviler ikke selv om målene uteblir.

- Det er litt frustrerende, men ikke for mye, for jeg spiller i en dypere rolle for øyeblikket - omtrent som å spille midtbane. Jeg er like mye med i forsvar som i angrep.

I kveld spiller Tottenham borte mot Brentford i ligacupen. Returoppgjøret på White Hart Lane endte 0-0. Sjøl mot andre divisjonslaget klarte ikke Tottenham å få hull på byllen. I kveld kan det løsne for Steffen og Tottenham.

- Det ville vært verre om vi ikke hadde skapt sjanser. Hvis det hadde vært tilfelle, hadde det vært grunn til bekymring. Alt vi kan gjøre er å fortsette å spille som vi gjør, og forhåpentligvis vil målene komme etterhvert.

(Dagbladet.no)

PÅ MÅLJAKT: Steffen Iversen i duell med Manchester City-spilleren Phil Ritchie.