- Iversen gliste godt da jeg sa at jeg kom rett fra Tottenham-kamp

Tynset-toppscorer Thomas stresset hjem til RBK-møtet.

• Godset trengte ekstraomganger: Se fakta fra alle tippeligalagenes cupkamper

(Dagbladet.no): Da Dagbladet.no snakket med Tynset-toppscorer Thomas Moen i ettermiddag, var han travel og 191 kilometer unna stedet hvor han snart skulle spille cupkamp mot Rosenborg.

Årsaken var at han fortsatt var på hjemvei etter en fotballtur til London i helga. Men cirka 50 minutter før kampstart var han trygt på plass på Nytrømoen stadion.

- Jeg rakk det med god margin! sier 31-åringen til Dagbladet.no.

- Men en kan jo aldri vite, uforutsette ting kan skje langs veien, legger han til.

Fra tap til tap

I helga så han Tottenham tape serieavslutningen mot Liverpool. Og i dag stresset han hjem bare for å oppleve et tosifret tap for trøndernes fotballstolthet.

- Resultatet var ikke bra, men det er artig \'lell! fastslår Moen, som har scoret seks mål så langt denne sesongen. Det er like mye som RBK har scoret til sammen.

Før i dag.

GLISTE GODT: Firemålsscorer Steffen Iversen hadde mange grunner til å glise i dag. En av dem var at han fikk høre om en lidenskaplig Tottenham-supporters kamp for å rekke hjem til kampen mot Rosenborg. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
GLISTE GODT: Firemålsscorer Steffen Iversen hadde mange grunner til å glise i dag. En av dem var at han fikk høre om en lidenskaplig Tottenham-supporters kamp for å rekke hjem til kampen mot Rosenborg. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer

For i dag løsnet det skikkelig for troillongan, og det hele startet med Per Ciljan Skjelbreds scoring etter fire minutter. Han feiret som om han skulle ha vunnet Champions League.

- Det er er gøy å score, og særlig når det er så lenge siden sist. Dessuten er dette noe jeg har jobbet mye med å få til, forklarer Skjelbred feiringen for TV 2.

Etter hans nettkjenning ville ikke midtbanekollega Alexander Tettey være dårligere, og han satte inn målet som fastsatte pauseresultatet til 0-2.

- Vi lå jo bare under med to mål til pause. Det er ikke så verst, kommenterer Moen.

Snakket med Ivers om Spurs

Men etter pause skulle det gå fra «ikke så verst» til verre enn verst. To Marek Sapara-mål, to John Pelu-mål og hele fem Steffen Iversen-scoringer sørget for det.

- Rosenborg var gode i dag, men jeg er ikke overrasket over nivåforskjellen. Den var som jeg forventet, forteller Moen.

- Fikk du mer respekt for spillerne du vanligvis ser på TV?

- Iversen gliste godt da jeg sa at jeg kom rett fra Tottenham-kamp

- Respekt? Nei! Men jeg opplevde dem som sympatiske og greie gutter, svarer spissen.

- Fikk du snakket noe særlig med RBK-erne, da?

- Ja, jeg snakket så vidt med Steffen Iversen. Jeg fortalte ham at hvis jeg så litt tung ut i beina, så skyldtes det sannsynligvis at jeg var på fotballtur og så Tottenham i helga. Han gliste godt da, forteller Moen om den tidligere Tottenham-angriperens reaksjon.

Etterpå satte Iversen, Moen og de andre RBK- og Tynset-spillerne seg ned sammen og spiste pizza. Hvem sa at cupen ikke har sjarm?

KAMP MOT KLOKKA: Fra Tottenham-kamp gikk Thomas Moen via en kamp mot klokka til kamp mot Rosenborg. Det ble tap i begge ender av reisen.