Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen har slått Chelsea 5-1

Frykter ikke John Terry.

LERKENDAL (Dagbladet.no): Det var 23.januar 2001 Tottenham tok seg til Ligacupfinalen med 6-3 sammenlagt, etter 5-1 mot London-rivalen på hjemmebane.

Iversen satte inn det første målet på White Hart Lane etter bare to minutter, og har naturligvis gode minner fra kampen.

- Vi hadde tapt flere kamper på rad da vi endelig fikk en seier i cupen, så akkurat den kampen husker jeg godt, sier RBK-spissen, som før Valencia-kampen på Mestalla tippet 4-0 til trønderne.

Tomålsscoreren fra Mestalla tror ikke Rosenborg kan kopiere Tottenhams cupseier fra 2001.

- Nei, det blir litt i overkant. Chelsea har kommet seg i det siste, og er et bedre lag enn Valencia, sier Iversen.

I tidvis tett snøvær utgjorde 31-åringen spisspar med Yssouf Kone på den siste RBK-treningen før bataljen på Lerkendal i morgen kveld. Det betyr at den tidligere Tottenham-proffen får bryne seg på stopperbautaen John Terry.

- Jeg har spilt mot John Terry flere ganger tidligere, og vet hva han står for, så jeg frykter ham ikke, sier Iversen, som beskriver seier over Chelsea og Champions League-avansement på følgende måte:

- Det største i karrieren.

KNUSTE CHELSEA: Steffen Iversen jubler over å ha gitt Tottenham 1-0 mot Chelsea i 2001. Til slutt vant hvittrøyene hele 5-1. Foto: AP
KNUSTE CHELSEA: Steffen Iversen jubler over å ha gitt Tottenham 1-0 mot Chelsea i 2001. Til slutt vant hvittrøyene hele 5-1. Foto: AP Vis mer
Iversen har slått Chelsea 5-1
<B>ØNSKEREPRISE?</B> Steffen Iversen gikk offensivt ut og lovet løkkefotball på Mestalla. Han svarte med storspill og to scoringer.
<B>FRYKTER IKKE TERRY:</B> Steffen Iversen har møtt Chelsea-stopperen flere ganger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling