Iversen hyller Klæbo

Emil Iversen uttaler seg etter anke-dramaet.

AVGJØRELSEN: Johannes Høsflot krysser mållinja før Emil Iversen og Aleksandr Bolsjunov. Klæbo blir senere disket og Emil Iversen blir verdensmester på femmila. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVGJØRELSEN: Johannes Høsflot krysser mållinja før Emil Iversen og Aleksandr Bolsjunov. Klæbo blir senere disket og Emil Iversen blir verdensmester på femmila. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kom meldingen om at Norges Skiforbund trekker anken etter VM-dramaet på femmila i Oberstdorf, etter at Johannes Høsflot Klæbo selv ba om at saken skulle legges død.

Dermed blir Emil Iversen, som opprinnelig var nummer to i mål bak Klæbo, stående med VM-gull.

I den anledning har Iversen kommentert saken på Instagram.

«Etter en dramatisk avslutning på VM har jeg endelig fått tid til å summe meg. Jeg er utrolig stolt over min egen prestasjon på femmila, og lykkelig over at jeg endelig klarte å få ut mitt aller beste i et mesterskap!» skriver Iversen blant annet.

«Når det er sagt er jeg lei meg på Johannes sine vegne, og synes det er ufortjent at den mest rettferdige skiløperen jeg kjenner bli fratatt gullet på den her måten. Det kan se ut som jeg blir stående i historiebøkene som verdensmester på femmila (noe som er en helt absurd drøm for meg og selvfølgelig skal feires). Jeg vil likevel rett en stor takk og gratulasjon til Johannes, som viser at han er en enorm idrettsmann, en fantastisk lagkamerat og venn, og endelig viser verden at han er den beste skiløperen i verden på både den korteste og lengste distansen», skriver Iversen videre og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer