KAN FORSVINNE: RBK og Steffen Iversen blir ikke enige om ny kontrakt. Det kan ende i at spissen blir solgt. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.
KAN FORSVINNE: RBK og Steffen Iversen blir ikke enige om ny kontrakt. Det kan ende i at spissen blir solgt. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.Vis mer

Iversen kan bli solgt

Blir ikke enig med RBK om ny kontrakt.

|||Rosenborg og Steffen Iversen er fortsatt ikke enig om ny kontrakt. Det kan ende i salg, skriver Adresseavisen.

Iversen er inne i sitt siste kontraktsår med klubben, men er ikke blitt enig med RBK-ledelsen om en ny avtale.

- Vi har snakket i lang med ham om dette, men er ikke kommet i mål. Vi er fremdeles i dialog, men har en grense for hvor mye vi kan tilby i spillerkontrakter. Samtidig handler det ikke alltid om penger i forhandlinger, heller. Når det gjelder Steffen, handler det blant annet også om hans familiesituasjon, sier sportslig leder Erik Hoftun til Adresseavisen.

- Salg av spillere med så kort tid igjen av kontrakten er derfor et alternativ om vi ikke kommer til enighet. Med tanke på dagens økonomiske situasjon kan vi ikke risikere at viktige spillere forlater oss helt gratis, forklarer Hoftun.

Iversen sier han ikke har hastverk med å komme til enighet med RBK om en ny kontrakt.

- Det har ikke skjedd noe nytt. Klubben har tatt et initiativ overfor meg, men vi er per i dag ikke enig. Nå får vi skje hva som skjer, sier Iversen.

Rune Almenning Jarstein, Marek Sapara og Vadim Demidov er også kontraktløse etter sesongen.

(NTB)