Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen kan være på vei til Lazio

Agenten bekrefter.

Det er den respekterte Gazetto della Sport som i gårsdagens utgave hevder at Rosenborg-angriperen er aktuell for Roma-klubben. Avisa sier forhandlingene har kommet langt, og sier Iversen vil bli tilbudt en årslønn på en halv million euro.

Det spekuleres i en overgangssum på ca. 11 millioner kroner for den tidligere Tottenham- og Wolverhampton-angriperen, som er ønsket for å gi laget mer offensiv tyngde.

Iversens agent Christian Eidem kan bekrefte at storklubben har vist interesse for nordmannen.

– Jeg vet at mine samarbeidspartnere i Italia har vært i dialog med klubben, sier Eidem til Dagbladet, men kan ennå ikke si hvor langt i prosessen man er.

I går kveld hadde Eidem ennå ikke fått en fullstendig oppdatering fra den italienske samarbeidspartneren og registrerte FIFA-agenten Giovanni Branchini.

• Lazio ligger på 14. plass på tabellen så langt i årets Serie A-sesong. Det er spilt 17 serierunder.

ØNSKET AV LAZIO: For en overgangssum på ca. 11 millioner norske kroner kan Steffen Iversen være på vei til Lazio. Foto: SCANPIX
ØNSKET AV LAZIO: For en overgangssum på ca. 11 millioner norske kroner kan Steffen Iversen være på vei til Lazio. Foto: SCANPIX Vis mer
Iversen kan være på vei til Lazio
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media