- Iversen kunne sikkert blitt dommer

Dommer Ditlefsen svarte leserne.

• Nettmøtet er ferdig: Les svarene under denne saken

(Dagbladet.no): Jonny Ditlefsens forrige sesong gikk fløyten på grunn av en korsbåndsskade, og på søndag skadet dommeren seg igjen, under kampen VIF-Molde.

I etterkant har den sympatiske Mo i Rana-mannen opplevd noe pipeblåsere sjelden opplever: å få masse støtte fra fotballfolk flest.

Samtidig er det selvfølgelig også en del som har spøket med skaden, ved å antyde at dommeren filmet eller at han var i dårlig form.

Som svar på disse spøkene, blant annet i TV 2s studioer, har Ditlefsen utfordret ekspertkommentator Jahn Ivar Jakobsen til løpsduell - en utfordring «Mini» har tatt imot.

Dermed ligger det an til et spennende oppgjør når Mo-dommeren er tilbake på banen om en tre til fem ukers tid.

Men før den tid stilte Ditlefsen til nettmøte her på Dagbladet.no. Svarene finner du nedenfor.

HVORFOR BLIR FOLK DOMMERE? Hvordan har dommerne opplevd kritikken som har kommet i starten av sesongen. Disse og andre spørsmål stilte Dagbladet.no-leserne direkte til dommer Jonny Ditlefsen, som svarte etter beste evne. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
HVORFOR BLIR FOLK DOMMERE? Hvordan har dommerne opplevd kritikken som har kommet i starten av sesongen. Disse og andre spørsmål stilte Dagbladet.no-leserne direkte til dommer Jonny Ditlefsen, som svarte etter beste evne. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
- Iversen kunne sikkert blitt dommer
ROLLEBYTTE: Vanligvis er det spillerne som ligger nede mens dommeren ser på, men her ser Moldes Daniel Berg Hestad på mens Jonny Ditlefsen må bite i gresset.