SNART DEBUT: Steffen Iversen er tilbake på Lerkendal . Nå venter ham på debuten i RBK-trøya. Foto: John T. Pedrsen / Dagbladet
SNART DEBUT: Steffen Iversen er tilbake på Lerkendal . Nå venter ham på debuten i RBK-trøya. Foto: John T. Pedrsen / DagbladetVis mer

Iversen melder seg klar til kamp

- Jeg har trent godt i fem måneder og er skadefri.

LERKENDAL (Dagbladet): Fredag spiller Rosenborg treningskamp mot Helsingborg. Steffen Iversen (35) er klar.

Etter bare ei trening med Rosenborg melder Iversen seg klar til tjeneste.

- Jeg er alltid spillesugen. Det er jeg nå også. Jeg har trent godt i fem måneder, er skadefri og er klar for innsats, sier Iversen etter sin første trening med Jan Jönsson og RBK på kunstgresset på Lerkendal.

- Jeg synes det gikk greit, sier Steffen om treningsøkta.

Og selvanalysen er grei nok den. Steffen Iversen var rett og slett pigg på RBK-treninga.

- Det er litt tidlig for meg å bedømme laget og hvor vi står. Det har jo vært en del utskifting siden jeg var her sist, men førsteinntrykket er veldig bra, sier han.

Det sier trener Jönsson seg enig i.

- Han er jo veldig spillesugen. Det så vi på treninga. Dessuten er han i bra form, og har en spesiell fotballforståelse, sier treneren, som ikke utelukker at Iversen får sitt RBK-comeback allerede fredag.

Uansett gleder han seg over å ha Steffen i stallen.

- Det blir bra. Han er trønder, han har sine røtter her, han har erfaring og han har veldig lyst til å bidra med det han kan. Jeg tror det blir veldig bra å få Steffens entusiasme og erfaring inn i ei ganske ung spillergruppe, sier Jönsson til Dagbladet.

Og Iversen bidrar gjerne.

- Det er en fantastisk sjanse for meg å få avslutte karrieren der den begynte. Jeg skal gjøre mitt beste for å bidra til at Rosenborg igjen tar seriemesterskapet.

- Hvordan skal du gjøre det?

- Ved å være meg selv.

SER PÅ ERFARING: Jan Jönsson gleder seg over å ha Steffen Iversen tilbake i RBK. Foto: Foto: Ole-Morten Johansen
SER PÅ ERFARING: Jan Jönsson gleder seg over å ha Steffen Iversen tilbake i RBK. Foto: Foto: Ole-Morten Johansen Vis mer