Iversen mister Nederland-kampen også

Blir ikke skadefri.

KAN IKKE LØPE: Steffen Iversen er fortsatt plaget av hælskaden han pådro seg mot Viking, og slutter seg dermed ikke til landslagstroppen før onsdagens kamp mot Nederland. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
KAN IKKE LØPE: Steffen Iversen er fortsatt plaget av hælskaden han pådro seg mot Viking, og slutter seg dermed ikke til landslagstroppen før onsdagens kamp mot Nederland. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

||| Steffen Iversen har meldt forfall til VM-kvalifiseringskampen mot Nederland.

Rosenborg-spissen blir ikke skadefri i tide til onsdagens kamp.

- Iversen klarer fremdeles ikke å løpe, og da kommer onsdagens kamp for tidlig, sier Rosenborgs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, til rbk.no.

Iversen har slitt med en støtskade i hælen siden seriekampen mot Viking for to uker siden. 

Også Nederland må unnvære en spiller onsdag på grunn av karantene. Nigel de Jong må stå over etter gult kort på Island.

De Jong scoret det første målet da Nederland sikret gruppeseieren og VM-billett med 2-1-seier i Reykjavik lørdag. Savnet av ham vil nok likevel være mindre sårt for Nederland enn tapet av Brede Hangeland er for Norge.

Nederlenderne avviser at de vil ta lettere på onsdagens kamp mot Norge etter at VM-billetten er sikret. De Kuip i Rotterdam er utsolgt, og «Oranje» vil gi sine egne fans en festkveld. De har også satt seg som mål å gå gjennom kvalifiseringen uten poengtap.

— Vi kommer til å gi alt for å gi supporterne en fin kveld, sier landslagssjef Bert van Marwijk til De Telegraaf.

(NTB)