Iversen på Portsmouth-trening

Kan bli Karadas-rival.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen er klubbløs etter at kontrakten med seriemester Vålerenga gikk ut i fjor.

Nå er 29-åringen fått lov til å trene med Premier League-klubben Portsmouth, skriver VG. Det er ingen hemmelighet at angriperen er veldig lysten på en tur tilbake til England.

Ikke bare har han spilt der i sju år for Tottenham og Wolves, kona er engelsk med nyfødt barn.

- Steffen skal trene med Portsmouth. Så får vi se hva som skjer. Det er også andre klubber inne i bildet, sier agent Rune Hauge til avisa.

Hvis landslagsspissen skulle få kontrakt av Portsmouth-manager Harry Redknapp blir det tøft å spille seg inn på A-laget. Det har Azar Karadas fått erfare, han er innleid fra Benfica og sliter benken.

I tillegg har Redknapp nettopp hentet Polen-spiss Emannuel Olisadebe og kjøpt Benjamin Mwaruwaru fra Auxerre. Fra før har klubben følgende spisser på lønningslista: Svetoslav Todorev, Lomano Lua Lua, Vincent Pericard, Dario Silva, Ivica Mornar og Colin Mbesuma.

Dermed blir Iversen spiss nummer 10 i klubben hvis han ender opp på Fratton Park.

Portsmouth har også fått godt med penger etter at klubben ble kjøpt av russiske Aleksandr Gajdamak, penger Redknapp gjerne vil bruke før overgangsvinduet stenger i slutten av måneden.

RIVALER PÅ SØRKYSTEN? Azar Karadas får besøk av Steffen Iversen på Pompey-trening. Her sammen på landslagstrening. Foto: Scanpix
RIVALER PÅ SØRKYSTEN? Azar Karadas får besøk av Steffen Iversen på Pompey-trening. Her sammen på landslagstrening. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har noen jern i ilden. Jeg må forsterke stallen. Jeg er fornøyd med utviklingen siden jeg kom his, men jeg trenger en sterkere tropp, sier manageren til Sky Sports.

• Din kommentar: Er Pompey rett klubb for Ivers?

HANDLELYSTEN: Harry Redknapp skal kikke på Steffen Iversen mens han vurderer hvem som skal forsterke stallen hans.