Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iversen på skadebenken

LONDON (Dagbladet): Mirakeldoktor Hans Müller-Wolfarth har talt og diagnosen forteller at Steffen Iversen trenger fra fire til seks uker på å bli fullt restituert i det venstre kneet. Det betyr at vi skriver mars når Tottenham-spissen kan begynne å fighte for den VM-plassen Drillos-assistent Bjørn Hansen åpnet døra for sist helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sjøl om vi snakker om mange uker så har jeg i hvert fall endelig fått noe å forholde meg til, sier Steffen til Dagbladet. - Og nå vet jeg også hva som er galt. Senen i det venstre kneet - hvor det ble fjernet en cyste for ni måneder siden - er tre ganger så tjukk som den i høyrebeinet.

- Da snakker vi om en ganske kraftig betennelse.

Steffen Iversen har siden mandag vært i München sammen med Tottenham-kameratene Chris Armstrong, Darren Anderton og Alan Nielsen. Etter at Jürgen Klinsmann gikk til manager Christian Gross og meldte Müller-Wolfarth som mannen med de lengst framskredne få-spillerne-i-orden-og-tilbake-på-banen- så-fort-som-bare-fy-egenskapene, har store deler av Spurs-stallen vært i Tyskland. Og ifølge Steffen Iversen har det skjedd mye på kort tid.

Hvilket betyr optimisme på White Hart Lane.

Verst med Steffen

- Av oss fire som er her nede nå er min skade den verste, sier Steffen. - Så vidt jeg forstår kan de tre andre gutta være tilbake i full trening ganske snart. Men med meg tar det altså sikkert en måned før jeg er helt frisk, og så skal jeg tilbake i kampform. Det vil nok ta litt tid det også.

Da Steffen Iversen ble undersøkt av Tottenham ble han sendt rett i opplag - det vil si total hvile. Det var en av årsakene til at Bjørn Hansen var så fortvilet under Drillos-samlinga i Blackburn. Men i Tyskland er Steffen i gang med alternativ trening. Pluss at han får behandlinger.

- Så langt har jeg fått veldig mange sprøyter, sier Steffen. - Nå skal det gå et par tre dager før jeg begynner å kjenne virkningen av dem. Men jeg gjør ting allerede. Ting som ikke belaster det vonde kneet.

Klinsmann skryter

- Müller-Wolfarth er den beste i bransjen, sier Jürgen Klinsmann. - Gjennom hele karrieren min har jeg stolt på ham. Og hadde det ikke vært for de behandlingene jeg fikk sommeren 1996 så kunne jeg ikke spilt i EM-finalen.

- Det er ikke tilfeldigheter som gjør at store idrettsfolk som Boris Becker og Linford Christie har brukt Müller-Wolfarth hver eneste gang de har kjent noe.

Steffen Iversen returnerer til London i dag.

Er han heldig kan han spille førstelagsfotball om seks uker.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!