ETTÅRSKONTRAKT: Steffen Iversen signerer for Rosenborg i påsyn av sportslig leder Erik Hoftun og trener Jan Jönsson. Foto: Ole-Morten Johansen, Dagbladet
ETTÅRSKONTRAKT: Steffen Iversen signerer for Rosenborg i påsyn av sportslig leder Erik Hoftun og trener Jan Jönsson. Foto: Ole-Morten Johansen, DagbladetVis mer

Iversen raskere enn sist han var i Rosenborg

På dagens medisinske test. Skrev ettårskontrakt i kveld.

LERKENDAL (Dagbladet): Klokken halv åtte i kveld skrev Iversen under kontrakten som gjør ham til Rosenborg-spiller ut 2012. Han har fått en kontrakt hvor han må prestere hele tiden - både for å få mest mulig lønn, og for å kunne få kontrakt også neste sesong.

- Jeg synes det er veldig greit at det ble slik. Det gir meg et spark i ryggen om at jeg må stå på skikkelig og ikke bare dasse rundt utpå her, sier Steffen Iversen.

Scoringsbonus hadde han imidlertid ikke lyst på.

- Nei, sånt liker jeg ikke. Da blir fort fokus på å score selv i stedet for å sørge for at laget kan score. Og det blir helt feil, sier Iversen.

Målet er i hvert fall IKKE å komme tilbake til Rosenborg for å være superinnbytter.

- Jeg er her for å prøve å spille hver eneste kamp og hvert eneste minutt. Jeg har trent godt og vært skadefri i flere måneder så formen er god, sier Iversen.

Faktisk så god at fysisk trener Geir Håvard Hjelde så bedre resultater enn sist Steffen var i RBK.

- Ja, det var en ganske bra test dette. På hurtighet var han faktisk litt raskere enn forrige gang vi testet ham, mens det var litt svakere enn sist på utholdenhet. Men det skal vi gjøre noe med de neste ukene, sa Hjelde etter testingen i Trondheim i går.

Tirsdag er Steffen Iversen på Rosenborg-trening igjen. I mellomtiden skal han trene med Crystal Palace både fredag, lørdag og mandag. Planen er at han skal gjøre det samme de gangene han reiser hjem til London.

- Men kall det ikke for pendling. Steffen skal bo her i Trondheim, men når det er pauser i forbindelse med landskamper og fotballferie, så er vi selvsagt fleksible så han får reise hjem til familien, sier Erik Hoftun.