Iversen rotet det til igjen

Steffen Iversen og pass ser ikke ut til å være noen lykkelig kombinasjon. I går endte det i skikkelig rot igjen.

Iversen forteller historien på sin egen hjemmeside. «Nå har jeg tabbet meg ut igjen. Jeg tenkte å holde det skjult, men det går ikke, skriver han.

Det er ikke første gang Iversen har hatt problemer med å rekke fram til landslagssamlinger i tide, og landslagssjef Nils Johan Semb har også tatt opp dette med spilleren.

I går hadde han pakket alt klart og sto på farten til å reise. Men passet var sporløst forsvunnet. «Jeg lette overalt i flere timer, men fant det ikke. Jeg har vært i alle dressjakker, skap og skuffer, men nei.»

Iversen rakk ikke 12.30-flyet der lagkameraten Øyvind Leonhardsen ventet. I stedet reiste han til Stansted-flyplassen der både pass og nye flybilletter ble ordnet.

Men dramatikken var ikke over av den grunn. Iversen, kjent som en gambler, endte i en spillehall. Og det var såvidt han ikke mistet sin nye flyavgang.

«Så skjedde det som nesten var fatalt. Jeg ble stående i en spillehall, og det var skikkelig koselig. Tida gikk fort, og flyet holdt på å gå fra meg. Det var så ille at jeg måtte løpe inn i flyet».