Iversen scoret mot Bolton

Steffen Iversen scoret 6-0-målet da Bolton ble slått ut av den engelske ligacupen på White Hart Lane tirsdag. Arsenal ble slått ut av Blackburn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Steffen Iversen kom inn på stillingen 4-0 til Spurs, og hvor Les Ferdinand hadde gjort ekte hat trick i 1. omgang.. Trønderen fikk med seg de siste 23 minuttene av ydmykelsen og var våkent framme på et skudd fra Darren Anderton som keeper hadde problemer med å holde.

I den andre kvartfinalekampen slo Blackburn ut Arsenal med 4-0 på Ewood Park. Tre av målene kom ved Matt Jansen. Henning Berg måtte følge kampen fra reservebenken, mens Egil Østenstad fikk med seg de siste 18 minuttene.

Det gjestende laget bar nok preg av å være andrevalgene til Arshne Wenger. Han hadde i hvert fall ni nye navn fra laget som slo Aston Villa søndag. Men med navn som Kanu, Wiltord, Edu og Keown med er vel kanskje litt drøyt å kalle det B-lag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer