- Iversen signerer fredag

20 millioner for to og et halvt år i belgiske Genk.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen er kun små detaljer unna å være Genk-spiller, melder TV 2-nyhetene torsdag kveld.

Sportslig direktør i Genk, Willy Reinders, bekrefter overfor kanalen at Iversen skulle fly til Belgia torsdag, men at tåka rundt Heathrow flyplass hindret spissen i å ta av.

Dermed skal de siste detaljene i avtalen mellom Iversen og Genk gjøres unna i morgen, og det forventes at spissen signerer i løpet av fredagen.

Adresseavisen meldte tidligere at Iversen ga et muntlig ja til det nye tilbudet sent torsdag kveld, og at partene skal ha blitt enige om en avtale på to og et halvt år.

I tillegg til en «sign on fee» på i overkant av syv millioner kroner, skal Steffens nye årslønn ligge på rundt det samme beløpet.

Adresseavisen siterer også den belgiske avisen Het Laatste Nieuws, som skrev at styreformann i Genk, Harry Lemmens, bekreftet overgangen tidligere torsdag.

- Iversen er en svært god spiller og dette er en stor dag for Genk. Han kommer til å bli en svært viktig spiller for oss i tiden som kommer, sa Lemmens.

RBK-formann Terje Svendsen ønsker ikke å kommentere opplysningene overfor Adressa.

- SIGNERER I MORGEN: Ifølge TV 2 gjenstår det kun detaljer før Steffen Iversen skriver under på en avtale med belgiske Genk. Foto: SCANPIX
- SIGNERER I MORGEN: Ifølge TV 2 gjenstår det kun detaljer før Steffen Iversen skriver under på en avtale med belgiske Genk. Foto: SCANPIX Vis mer

Det lyktes ikke Dagbladet.no å oppnå kontakt med Steffen Iversen eller hans rådgivere torsdag kveld.


•
Din mening: Hvem bør erstatte Steffen Iversen i Rosenborg?

- Iversen signerer fredag