Emil Iversen takker Heidi Weng

Iversen snakker ut om forholdet til eks-kjæresten Heidi Weng: 
- Det var action og drama

Emil Iversen gir eks-kjæresten Heidi Weng æren for at han i dag er en av verdens beste langrennsløpere. Vendepunktet kom da Iversen slo Weng for første gang i motbakkeløp.
 - Jeg angrer litt nå, sier trønderen.

SUKSESS: Heidi Weng og hennes tidligere kjæreste Emil Iversen viste seg begge som to av verdens beste langrennsløpere forrige sesong. Iversen gir Weng mye av æren for at han har tatt steget opp hos de aller beste. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SUKSESS: Heidi Weng og hennes tidligere kjæreste Emil Iversen viste seg begge som to av verdens beste langrennsløpere forrige sesong. Iversen gir Weng mye av æren for at han har tatt steget opp hos de aller beste. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Hver for seg er Emil Iversen (25) og Heidi Weng (25) to av Norges beste og mest populære langrennsløpere. Mens Iversen er den utadvendte og morsomme trønderen med mange likhetsstrekk til kompisen Petter Northug, er Weng den alltid åpne og sympatiske jenta som hele Norge unner suksess.

Iversen ble ofte omtalt som Heidi Wengs kjæreste fram til forrige sesong. Like før Meråker-gutten fikk sitt definitive gjennombrudd og i sine beste stunder banket hele verdenseliten, ble det slutt mellom langrennsprofilene. Hvordan de tidligere kjærestene fremsto sammen som et par, er det de færreste som vet.

Norske idrettselskere fikk aldri oppleve duoen som langrennssportens superpar. Men hvordan er forholdet mellom dem egentlig i dag?

- Det er artig at du spør, for det er ingen som spør meg om det. Det er egentlig litt rart, sier Iversen til Dagbladet og setter seg tilbake og smiler slik som han stort sett alltid gjør.

- Hva skal jeg si? Vi var sammen i fire-fem år. Jeg har fått med meg at hun har fått ny kjæreste nå. Det var litt synd det da, men jeg får ikke gjort så mye med det. Men vi er fortsatt venner og prater litt sammen. Tonen mellom oss er god, men det er ikke som det var før, medgir 25-åringen fra Meråker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer