Iversen spiller ikke mot Vålerenga

Og Brann må klare seg uten Helstad mot Start.

(Dagbladet.no): Thorstein Helstad og Steffen Iversen måtte begge melde forfall til gårsdagens landskamp mot Argentina på grunn av leggskader.

Nå er det klart at begge fortsatt er uaktuelle til helgas kamper i Tippeligaen.

Brann reiser dermed til Kristiansand uten ligaens toppscorer.

- Thorstein er helt uaktuell mot Start. Når han ikke har fått trent fotball og han selv etter økten i dag sier han er usikker, gambler vi ikke med Thorstein, sier trener Mons Ivar Mjelde til bt.no.

Steffen Iversen tar heller ikke sjansen på å møte gamle lagkamerater når Vålerenga kommer til Lerkendal.

- Vålerenga-kampen kommer nok for tidlig. Det kjentes bedre ut i dag, men det er ingen vits å risikere noe. Det kommer flere viktige kamper fremover, og jeg tror at jeg kan være klar til Champions League-kvaliken på onsdag, sier Iversen til RBK.no.

Miika Koppinen og Micke Dorsin er suspendert for trønderne. Roar Strand er usikker på grunn av skade, mens det ligger an til at Lars Hirschfeld er tilbake i mål etter den mye omtalte ostehøvel-skaden.

STÅR OVER: Thorstein Helstad og Steffen Iversen mistet landskampen i går på grunn av skader, og spiller heller ikke for sine respektive klubblag i helga. Foto: Scanpix
STÅR OVER: Thorstein Helstad og Steffen Iversen mistet landskampen i går på grunn av skader, og spiller heller ikke for sine respektive klubblag i helga. Foto: Scanpix Vis mer
Iversen spiller ikke mot Vålerenga