Iversen tilbake på landslaget

- Steffen kan bli nyttig i en kamp som dette, sier Drillo.

JOKER? Steffen Iversen er tatt ut i troppen til EM-kampen mot Danmark. Drillo tror Ivers kan komme til nytte mot danskene. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
JOKER? Steffen Iversen er tatt ut i troppen til EM-kampen mot Danmark. Drillo tror Ivers kan komme til nytte mot danskene. Foto: Stian Lysberg Solum, ScanpixVis mer

(Dagbladet): Drillo tar med seg Thomas Rogne som erstatter for Vadim Demidov i troppen til EM-kvalikkampen mot Danmark lørdag 26. mars.

- Rogne har vi hatt i kikkerten lenge. Han spiller i en bra klubb og er en spennende spiller. På grunn av Demidovs forfall, falt valget på Rogne, til dels på bekostning av en del mer rutinerte navn, sier Drillo.

Midtstopperen har vært ute av startelleveren til Celtic i det siste, og blir trolig bare en backup for de klare førstevalgene Kjetil Wæhler og Brede Hangeland også mot Danmark.

Litt overraskende var det også at Drillo henter inn Steffen Iversen, som har vært ute av troppen ved de siste anledningene.

- Steffen kan bli nyttig i en kamp som dette her, sier Drillo.

19 UTVALGTE MENN: Egil Drillo Olsen og assistenttrener Ola By Rise (t.v.) har tatt ut 19 spillere til kampen mot Danmark. Foto: Håkon Mosvold Larsen,  Scanpix
19 UTVALGTE MENN: Egil Drillo Olsen og assistenttrener Ola By Rise (t.v.) har tatt ut 19 spillere til kampen mot Danmark. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

Ellers er både John Carew, Tom Høgli og Bjørn Helge Riise i 19-mannstroppen. Alle tre har hatt trøbbel med skader den siste tida.

- Høgli er tatt ut med spørsmålstegn. Vi får ham inn her og tar en nærmere titt på ham, sier Drillo.

Han sier at landslagsledelsen ikke har fått noen melding fra John Carew om at han er uaktuell. Carew sto over kvartfinalen i FA-cupen der Stoke slo West Ham i går på grunn av ryggtrøbbel.

Drillo har bare tatt med to keepere til tross for skaden til Jon Knudsen. Men han vil foreløpig ikke si noe om utfallet av duellen mellom Rune Almenning Jarstein og Espen Bugge Pettersen.