Iversen tror på stygge sifre - for Valencia...

- 4-0 til oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den muntre pressekonferansen med Trond Henriksen før kveldens trening på Mestalla levnet liten tvil om at humøret og selvtilliten er tilbake i RBK-troppen.

Få kan imidlertid måle seg med selvtilliten til Steffen Iversen. Etter å ha varmet opp med forsiktige og noenlunde realistiske uttalelser som «jeg mener vi har en ålreit mulighet», bestemte Iversen seg like godt for å kline til.

Derfra og ut droppet han alle høflighetsfraser og selvfølgeligheter. For mens Knut Torbjørn Eggen og Trond Henriksen hadde snakket om hvor strålende fornøyd Rosenborg vil være med en 3. plass i gruppa, ser Iversen ingen grunn til å ikke sikte enda høyere.

- Vi skal vinne gruppa, selvfølgelig. Vi knuser Valencia i morgen og Chelsea hjemme. Da vinner vi gruppa, gliser Iversen.

- Du er ikke akkurat pessimist?

- Nei, er du pessimist er det ikke noen vits i å stille opp, mener han.

Sammenligner med Milan

Iversen mener en forutsetning for et godt resultat på Mestalla er å spille med lave skuldre. I så fall tror han tirsdagens kamp kan få et like lykkelig utfall som i 1996 - da RBK slo Milan 2-1 på San Siro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer