Iversen vurderer å bli i VIF

Fredag gikk Steffen Iversen ut og sa at han ikke utelukker en utvidet framtid i Vålerenga. Akkurat det håper trener Kjetil Rekdal på.

Etter en halv sesong i tenkeboksen bestemte Ivers seg i vinter for nok en sesong i Oslo-klubben. Det gledet selvfølgelig VIF-fansen, for ikke å snakke om klubbledelsen.

Og 1. april gikk også spissen ut og åpnet for mer enn en sesong i Oslo – uten at det var en dårlig aprilspøk.

Dermed kan VIF-yndlingen bli i hovedstaten til og med 2006-sesongen.

Morsomt i Oslo

– Jeg har ett år igjen av kontrakten, og vet ikke hva som skjer etterpå. Men jeg har det veldig fint her, sier Oslos mest populære trønder til TV 2, og legger til at en forlenget kontrakt ikke er å utelukke.

– Jeg skal i hvert fall ha det morsomt her i ett år til.Og det er heller ingen tvil om Ivers popularitet i Tigerstaden. Vålerenga har tross alt ikke tapt en obligatorisk kamp med superspissen på banen.

– Det er selvfølgelig hyggelig at han trives her. Det setter jeg pris på. Ingenting ville vært bedre enn om han blir lenger, sier trener Kjetil Rekdal til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Han ønsker imidlertid ikke å begynne Iversen-spekulasjonene ennå.

– Vi bor i et lite land, og det er selvfølgelig gjennomtrekk til de større ligaene i Europa. Det er helt naturlig, fortsetter Rekdal.

– Men man vet jo aldri...

- Positivt

– Jeg har litt vanskelig for å tro dette, men det er jo positivt at han sier dette. Det er hyggelig for oss at han ønsker å bli, kommenterer VIF-direktør Kjetil Siem til TV 2.

Iversen har spilt i den engelske eliteserien de siste sesongene – inntil han signerte for Vålerenga sommeren 2004. Spissen utmerket seg i Tottenham og Wolverhampton før skadetrøbbel sendte han til Norge og Oslo.

(ANB)