Iversens dag da Liverpool ble senket

Steffen Iversen dominerte og sørget for at Liverpool fortsatt sliter i motbakke. Trønderen scoret det første målet da Tottenham sendte Liverpool ut av den engelske ligacupen i går med seier 3-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To blundere av Liverpools amerikanske keeper Brad Friedel ble tatt imot med takk av Tottenham. Først ute var Steffen Iversen. Den norske landslagsspilleren vant en hodeduell like innenfor 16-meteren og ballen falt i en bue over en utrusende Friedel og i mål.

John Scales, tidligere Merseyside-spiller, fikk æren av å gi Spurs 2-0 etter nok en keepertabbe.

Friedel, som spilte sin første kamp etter et lengre skadeopphold, maktet ikke å avklare et langskudd fra Darren Anderton etter 20 minutters spill. En distraherende berøring fra Steffen Iversen førte til at John Scales fikk en lett jobb med å sette ballen i nettet.

Tannløst

Liverpool var tannløse gjennom hele kampen, noe Tottenham visste å utnytte. Uten noe som helst mønster i spillet fablet hjemmelaget i blinde, mens Spurs fikk utallige halvsjanser på kontringer.

Espen Baardsen i gjestenes mål ble satt på prøve allerede i kampens første minutt, da Jason McAteer nikket ballen i tverrliggeren. Stort flere sjanser fikk ikke Liverpool i første omgang.

Skader

Tottenhams tredje scoring sto danske Allan Nielsen for, etter framspill fra kampens store spiller Steffen Iversen. Michael Owen reduserte for Liverpool ni minutter før full tid før han falt til bakken med store smerter. Han ble fraktet ut på båre og fikk behandling av fysioterapeut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer