J19-landslaget ute av fotball-EM

Uavgjort mot England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske J19-landslaget klarte ikke å ta den nødvendige seieren mot England for sikre avansement fra gruppespillet i fotball-EM. Tirsdagens kamp endte 0-0.

Norge hadde like mange poeng som Tyskland før den siste runden i gruppespillet etter 2-0-seieren over tyskerne.

Nordmennene møtte England i sist gruppespillskamp, som hadde tapt alle sine kamper. Tyskland møtte Spania, som hadde vunnet alle sine oppgjør. Forutsetningen var klar på forhånd. Vant Tyskland måtte også Norge vinne for å gå videre.

U19-jentene stanget mot veggen og fikk aldri hull på byllen i Israel mot engelskmennene. Samtidig gjorde et spansk selvmål av Rocio Galvez at Tyskland vant sin kamp 1-0. De tyske jentene gikk dermed til topps i gruppa foran Spania. Begge sikret seg videre spill i turneringen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer