J19 slått ut av EM-sluttspillet

Torskes jenter tapte mot Sverige.

TIDLIG EXIT: Landslagstrener Jarl Torske klarte ikke å ta J19-landslaget videre fra gruppespillet under EM-sluttspillet i Hviterussland.
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX .
TIDLIG EXIT: Landslagstrener Jarl Torske klarte ikke å ta J19-landslaget videre fra gruppespillet under EM-sluttspillet i Hviterussland. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

J19-landslaget i fotball tapte 1-2 for Sverige søndag og er ute av EM-sluttspillet.Det norske laget spilte 0-0 både mot England og Island og måtte slå Sverige for å avansere videre. Det klarte de ikke, og dermed ble det ingen semifinale på det norske laget.Cecilie Pedersen ga Norge ledelsen allerede etter fire minutter mot svenskene, men Antonia Göransson og Sofia Jakobsson scoret begge før pause og ordnet 2-1-seieren mot Norge.

Norge fikk en tung start i den første uavgjortkampen mot England. Kaptein June Tårnes pådro seg et beinbrudd og forsvant ut av sluttspillet omtrent før det hadde startet. Det svekket laget til trener Jarl Torske.— Dette var en gedigen skuffelse for spillerne. Egentlig var vi et mye bedre lag enn Sverige, men kampen var ganske symptomatisk for hvordan det har gått med oss her nede. Det har ikke vært vårt mesterskap, men spillerne har høstet erfaring, og de må lære å takle nedturene, forteller Torske.

Før mesterskapet spådde Torske at Norge kom til å score mange mål, men at de fort også kunne slippe inn en del bakover. Slik ble det ikke.— Det ble omtrent det motsatte. Det er bra slagkraft i laget, men har trøblet med effektiviteten. Ett mål på tre kamper sier litt om at vi ikke har vært gode nok framover. Vi har ikke vært dyktige nok i motstandernes boks, forklarte Torske til fotball.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer