STILNET JUBEL: Ifølge Adresseavisa er Per Joar Hansen ferdig som Rosenborg-trener. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
STILNET JUBEL: Ifølge Adresseavisa er Per Joar Hansen ferdig som Rosenborg-trener. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

- Ja, jeg fortsetter i Rosenborg

Per Joar Hansen fornøyd med styremøtet i kveld.

(Dagbladet): Ifølge Adresseavisa skal det pågående styremøtet i Rosenborg ha gitt Per Joar Hansen sparken som Rosenborg-trener.

Men NRK skal ha møtt hovedtrener Per Joar Hansen på vei ut av styremøtet, og Perry kunne fortelle at han derimot har fått fornyet tillit av styret.

- Jeg og styret har hatt en god dialog. Jeg er ikke fornøyd med mine egne prestasjoner, men jeg er sikker på at vi kan snu det, sier Perry til NRK.

Per Joar Hansen bekrefter overfor Dagbladet at han fortsetter som Rosenborg-trener.

 - Ja, jeg får fortsette. Min rolle ble ikke diskutert på møtet, sier Per Joar Hansen til Dagbladet.

Gårsdagens tap mot Ranheim i cupen skulle ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over på Lerkendal, og den manglende sportslige framgangen var oppe til vurdering på det pågående styremøtet på Brakka akkurat nå.

Styreleder Ivar Koteng bekreftet overfor Adressa at de nå skal sette inn tiltak som skal gi den medaljebortskjemte klubben framgang, men Koteng ville ikke si om oppsigelse av treneren av et av disse tiltakene.

Lokalavisa i Trondheim mente altså at Hansen var ferdig i klubben, men at det ikke var sikkert at han måtte forlate trenerposten før de to siste vårkampene var spilt.

Rykter om at Perry skal ha mistet garderoben, det vil si mistet respekten i spillergruppa, har også vært standhaftige i kveld

Da Dagbladet møtte RBK-sjefen etter det forsmedelige 16. mai-tapet mot Stabæk avviste han at spillergruppa var et problem.

- Føler du at du har respekt i spillergruppa?

- Ja, det føler jeg. Jeg har null problemer med spillergruppa og de har vært fine å jobbe med. Det er det minste problemet, sa Per Joar Hansen til Dagbladet da.