Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ja, jeg hadde sex med henne

Nå innrømmer Svennis alt.

(Dagbladet.no): Englands landslagstrener Sven-Göran Erikssons forhold til kvinner har vært heftig omtalt de siste årene, og det har ikke alltid dreid seg om forholdet til samboeren Nancy Dell'Olio.

Må ta risiko

Svennis har benektet alt, men i kveld skal det skje. Han snakker ut på svensk TV4 21.20 i kveld. Og tv-stasjonen har selvfølgelig sluppet ut noen hint allerede, for å øke interessen for intervjuet. Han sier nå at han var utro i sommer og at han lå med Faria Alam. Sengekosen kan koste ham jobben.

- Iblant må man tar risiko i livet. Det ble som det ble, sier Svennis til TV4 via Expressen.

Forholdet til Faria Alam, 18 år yngre, var nok ikke godkjent av samboeren. Og i ettertid har nok Svennis angret kraftig også. Faria har avslørt intime detaljer om Svennis og bedømt elskosvsferdighetene hans i britisk presse.

Tar en dag av gangen

For Svennis har forholdet aldri vært noen hemmelighet.

- Det var ingen som spurte.

- Det ble et satans rabalder, man skulle være munk eller helgen og ikke tjene så mye penger, og man skulle vinne alle kampene, da skulle alt være bra.

Og Svennis kan ikke love at det ikke kommer til å skje igjen. Ballen er rund og cup er som kjent cup. På spørsmål om hvordan han skal unngå slikt i framtida, svarer han:

- Det beste i livet er å leve dag for dag og se hva som kommer.

SVENNIS OG NANCY: Turbulent etter utenomsamboerskaplige eskapader.
AVSLØRTE ALT: </B> Faria Alam.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media