Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ja, jeg har snakket med Ole Gunnar

Men vil ikke gi råd til Cardiff-sjefen.

VEKSLET IDEER: Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken har vært i kontakt og vekslet noen ord etter at Solskjær ble klar for Cardiff i forrige uke. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
VEKSLET IDEER: Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken har vært i kontakt og vekslet noen ord etter at Solskjær ble klar for Cardiff i forrige uke. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer

CARDIFF (Dagbladet): Lørdag debuterer Ole Gunnar Solskjær som manager i Premier League når Cardiff får besøk av et hardt presset West Ham.

Solskjær har bare vært i klubben i ei uke - men han har allerede vært i kontakt med norske kolleger.

- Ja, jeg har snakket med Ole Gunnar, men vi hadde bare en vanlig prat, sier Ståle Solbakken til Dagbladet.

- Vi snakket om vanlige ting som vi fotballtrener gjør. Om noen spillere, blant annet og vekslet litt erfaringer, sier FCK-treneren.

- Kom du med noen råd?

- Nei, det gjorde jeg vel ikke. Ole Gunnar kjenner gamet så godt allerede, sier Solbakken.

Spent på Møller Dæhli Solbakken har fått dreisen på FC København i hjemlig serie og ligger seks poeng bak serieleder Midtjylland. For et år siden slet Grue-mannen med et Wolves-lag i Championship.

- Det er morsomt at Ole Gunnar har fått denne sjansen. Han har et spennende lag og jeg tror det er flere lag i Premier League som er dårligere enn Cardiff. De er gode nok til å ha flere lag bak seg på tabellen, så får vi håpe han får en god start mot West Ham, sier Solbakken.

- Det er stor forskjell på Premier League og da jeg var i Championship. Avstanden er så stor at det var vanskelig å komme med noen kontrete innspill, sier Solbakken.

- Hva tror du om norske spillerkjøp til Cardiff?

- Det ser bra ut. Jeg synes det er spennende med Mats Møller Dæhli, hvis han blir klar. Han går kanskje ikke rett inn på laget, men han får nok sine sjanser, sier Solbakken.

FCK jager gull Det har vært vinterpause i dansk fotball siden desember og Solbakkens mannskap har nettopp startet treninga etter ferie.

Mot nesten alle odds er laget med å kjemper om seriegull etter en katastrofal start på sesongen.

- Ja, vi blir gradvis bedre og bedre. Vi er litt bak teten, men vi henger med, sier Solbakken.

- Det så sjanseløst ut da jeg kom hit. Da var vi nesten sist på tabellen og med i Champions League. Ting ser lysere ut nå, det skal jeg innrømme, sier han.

- Er dere favoritter nå?

- Nei, det vil jeg ikke si. Vi er fortsatt seks poeng bak, sier FCK-treneren med et smil.