Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ja, jeg kan gå til Paris Saint Germain

Luis Suarez sier det ingen Liverpool-fans ønsker å høre.

BLI ELLER GÅ? Luis Suarez skal være ønsket av PSG, og nye uttalelser kan tilsi at spilleren øsnker seg bort. Foto: GRAHAM STUART/AFP/SCANPIX
BLI ELLER GÅ? Luis Suarez skal være ønsket av PSG, og nye uttalelser kan tilsi at spilleren øsnker seg bort. Foto: GRAHAM STUART/AFP/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Paris Saint Germain har planer om å etablere seg i verdenstoppen innen få år, og med styrtrike eiere har klubben midler til å gjøre dette. Tidligere har klubben uttalt at de blant annet ønsker Luis Suarez sine tjenester i Paris.

Spilleren selv har vært linket bort fra Liverpool etter rasismedommen han fikk, og mange mener at han ikke vil være i stand til å spille i England i fremtiden med et stempel som rasist.

Nå tar spilleren selv bladet fra munnen, og uttaler seg om ryktene som svirrer.

- Ja, jeg kan dra til PSG, som mange andre store klubber, sier Suarez ifølge SkySports.

Stor klubb Med denne uttalelsen legger ikke angriperen noen demper på ryktet. Liverpool-spissen har fått med seg at det jobbes på spreng i Paris med å bygge et lag som kan kjempe om den gjeveste cupen på klubbnivå, Champions League.

- Det er mange store klubber med et slikt renomè som ønsker å bygge et topplag, og Paris er en av de klubbene som skal styrke laget, sier Suarez.

Et av de beste kortene manager Carlo Ancelotti har om han skal forsøke å hente Suarez, er Diego Lugano, som spiller sammen med Suarez i Uruguay.

- Jeg ville elsket det om jeg og Lugano kunne spille sammen, sier Surez.

Kenny Dalglish har nylig gått ut mot overgangsryktene. Han sier at historien er fabrikert av journalister, og at ingen har vært i kontakt med klubben når det gjelder spilleren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media