- Ja, jeg var slapp

Daniel Braaten (21) ble kritisert for å være for dårlig trent av landslagssjef Åge Hareide. Nå innrømmer Skeid-talentet at kritikken var på sin plass.

I går var han banens bestemann da 1.-divisjonslaget slo tippeligalaget Fredrikstad 1- 0 i Valhall.

- Kritikken var helt grei. Sjefen vet hva han driver med. Jeg fikk høre at jeg var den dårligst trente spilleren, og var nok litt slapp, sier Daniel Braaten til Dagbladet.

På spørsmål om hva han har gjort med saken etter landslagsturneen i Hongkong og Singapore, blir han småirritert.

- Jeg gjør det jeg gjør. Det har ikke du noe med. Nå er det bare å jobbe videre.

- Hva synes du om landslaget, etter å ha spilt ett minutt mot Hongkong og ti minutter mot Singapore?

- Det var et lite sjokk å komme dit, men moro å spille der.

- Hva med klubbfotballen, skal du spille for Lens eller Skeid?

- Nå blir det Skeid.

- Og kanskje opprykk til tippeligaen?

- Det er for dumt å prate om opprykk. Til det har vi ligget i sumpa for lenge. Det blir spennende og tett i toppen, sier Daniel Braaten.

- Joker

I Skeid blir han karakterisert som en joker.

- I fjor høst var Daniel borte et par uker etter et brudd i foten. Nå blir han bare bedre og bedre. Vi er glad for å beholde ham i klubben. Daniel er en joker, sier sportslig leder Terje Martinsen.

Ett minutt gjensto da Skeid scoret seiersmålet ved Stian Theting. Da hadde Fredrikstad nesten bare juniorspillere på banen.

RBK neste

- I morgen møter vi Rosenborg i Østfoldhallen. Da stiller vi med tilnærmet fullt lag, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen.

På de tre siste kampene har det nyopprykkede tippeligalaget tapt mot Start og Skeid og spilt uavgjort mot Mandalskameratene.

- Til sammen har vi tapt tre av ni treningskamper. Noen av spillerne var frustrerte etter de to kampene på sørlandsturneen. Jeg liker også dårlig at vi taper. Men nå er vi i hvert fall ferdig med å teste spillere, sier Knut Torbjørn Eggen.

Går det som klubben håper, blir finnen Tero Koskela (offensiv midtbanespiller) FFK-spiller i løpet av uka.

OPPLAGT: Tilbake på kunstgress og norsk førstedivissjonsnivå var Daniel Braaten tilbake på sitt beste. Nå blir han i Skeid.