Ja og tja til Steward

- Ja og tja, svarer Ole Lukkøye til Emanuel Stewards betingelser for å bli treneren hans igjen. «Ja» til at familien Klemetsen kommer til å gjøre opp for seg, «tja» til at far i huset ikke må blande seg opp i Stewards jobb.

Den økonomiske biten av saken er den minst kompliserte, i følge Ole Lukkøye. Selv om det dreier seg om 1,3 millioner kroner som skal overføres til Emanuel Steward. - Vi finner en løsning på det der. Det ser veldig lyst ut, sier Lukkøye til Dagbladet.

Pappa Johns tilstedeværelse er et mer alvorlig tema. Steward stilte en klar betingelse i gårsdagens Dagbladet: John må holde seg på sidelinja.

- Det er jo der han alltid har vært, sier Lukkøye.

Men han har ingen problemer med å gjøre en seriøs tolkning av innholdet i betingelsen fra Steward - og fastslår følgende med alvorlig stemme:

- Faren min har alltid vært sterkt tilstede. Og det behovet har jeg fortsatt.

Finne ordning

Stewards framtidige engasjement i familien Klemetsen handler med andre ord mer om arbeidsfordelingen rundt hovedpersonen, enn om gjelda på over millionen.

Og som vanlig handler det om masse optimisme.

- Vi skal alltids finne en ordning på dette, sier Lukkøye.

  • Emanuel Steward er nå klar til å forhandle med John Klemetsen. Steward har akkurat avsluttet jobben som CNNs eksperkommentator under boksekampen mellom Evander Holyfield og Michael Moorer.