Ja til kunstgress

Fotballforbundet er positiv til å godta spill på kunstgress i Tippeligaen. Stabæk har allerede bestemt seg for å legge kunstgress på sin nye stadion Dream Blue Arena, som er klar i 2004. Bodø/Glimt vil gjøre det samme på Aspmyra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kan bekrefte at jeg er positiv til Stabæks planer om å legge kunstgress på sin nye arena. Tida er moden for å godkjenne dette i Norge. Og jeg vil også jobbe for at kunstgress blir godkjent for europacupspill i UEFA, sier fotballpresident Per Ravn Omdal til Dagbladet.

FIFA har allerede godkjent kunstgress, men Omdal kan ikke si når vedtaket kan gjøres i Norge. Serieforeningen kommer trolig til å vedta en anbefaling om å godkjenne spill på kunsgress i Tippeligaen allerede til høsten. Og da vil det neppe drøye lenge før fotballforbundet følger etter.

Til USA

Stabæk kan bli først ute med kunstgress på sin nye Dream Blue Arena på Fornebu.

- Det er allerede vedatt at vi skal ha et dekke à la det de har i Abra-hallen i Trondheim. Til høsten sender klubben en delegasjon til USA for å se på de aller nyeste løsningene innen kunstgress. I det øyeblikket UEFA godkjenner kunstdekke, vil teknologien og produktutviklingen rundt kunstgress skyte fart og forbedre produktet, sier Stabæk-formann Erik Loe til Dagbladet.

Elendig underlag

Stabæk har i år slitt med elendig underlag på Nadderud Stadion. Matta er ujevn, og det er langt mellom gresstustene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer