Ja, vi elsket

GRAVØL (Dagbladet): Melodi: «Ja vi elsker».

Ja, vi elsket dette laget som det steg frEM. Steffen, Solskjær, hele landet - nå er vi sendt hjEM. Elsket, elsket det å tenke: Myggsommer og Flo, og det spill som skulle skjenke seier til norsk jord. Og det spill som skulle skjenke seier til vår norske jord.

Norske kvinns i hus og hytte nå er vi slått ut. Laget skulle Semb beskytte skjønt, det mørkt så ut. Grisebank fra Jugoslavia Steffens nese brakk, og Milosevic han sendte Fanden selv som takk. Og så gikk det ikke bedre da vårt angrepsspill - det sprakk.

Men vi elsket fortsatt laget: lange baller frEM! Solbakken har mistet draget, må få kjeft av SEMb. Carew bommer hele tiden, Eggen glipper litt. Også legger vi oss bakpå, gjør ikke en dritt. Håper tiden slår ut Spania, da er sluttspill-leidet fritt.

Men så enkelt er det ikke, og nå vet vi det. Bomba startet straks og tikke da vi ante fred. Spania med hellet med seg, - skuffelsen er stor - over laget som sku` skikre bønda i fra nord. Over laget som sku` vinne for oss bønda i fra noooooord. Snufs.