- Ja, vi er kjærester

Gro Hammerseng og Katja Nyberg har lenge vært et par på banen for Norge. Nå er de også blitt et par utenfor banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

OSLO/LARVIK (Dagbladet): Gro Hammerseng var i går i Larvik for å se toppkampen mellom Larvik og Byåsen. Etter kampen bekreftet hun at hun er blitt kjæreste med landslagsvenninnen Katja Nyberg.

På spørsmål fra TV2 om det stemmer at de to er et par, sier Hammerseng:

- Svaret er ja. Det er det eneste jeg har lyst til å si.

- Dere er et par?

- Ja, sier Hammerseng til TV2.

Besøk hos kjæresten

Landslagskapteinen er nettopp kommet hjem fra besøk hos kjæresten Katja Nyberg i Ljubljana. I sommer bodde Hammerseng hos Nyberg i Larvik, før Nyberg flyttet til Slovenia.

Selv har Gro Hammerseng spilt for danske Ikast i to sesonger, så avstanden mellom kjærestenes bosteder er stor.

LYKKELIGE SOM TO: Katja Nyberg (t.v.) og Gro Hammerseng har lenge jobbet godt sammen på banen for Norges landslag, her er de sammen under EM i fjor. Foto: Bjørn Langsem
LYKKELIGE SOM TO: Katja Nyberg (t.v.) og Gro Hammerseng har lenge jobbet godt sammen på banen for Norges landslag, her er de sammen under EM i fjor. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

De to toppspillerne har lenge snakket om at de har lyst til å spille for samme lag. Når de nå i tillegg er et par, blir ikke motivasjon for det mindre.

- Det har ikke vært noen hemmelighet at vi har lyst til å spille sammen. Vi får se, sier Hammerseng.- I Ikast eller Larvik?

- Ingen kommentar. Tida vil vise, smiler Gro Hammerseng.

Dagbladet møtte Gro Hammerseng etter toppkampen i Larvik i går.

- Jeg er egentlig hjemme i Norge for å gjøre et sponsoroppdrag for Håndballforbundet. Men jeg hadde veldig lyst til å se denne toppkampen, og å møte landslagsvenninnene mine her i Larvik, forteller hun til Dagbladet.

-  Drømmepar

Det var en strek i regninga for danske Ikast at deres norske profil ble skadd rett etter sesongstart. Som erstatter hentet klubben Hanne Halén fra Bækkelaget i Oslo, som også ble skadd. Det er liten tvil om at de ville satt stor pris på å få Katja Nyberg på laget.

Ikast-trener Magnus Johansson innrømmer at tanken på Nyberg og Hammerseng på samme lag er fristende.

-  De er begge to fantastiske håndballspillere. Alle trenere vil ha disse to på laget, sier Johansson til Dagbladet.

Eventuelle kjøp overlater han til sportslig leder, men Hammerseng vil han ikke gi slipp på.

-  Gro er en fantastisk spiller og et fantastisk menneske. Jeg vil absolutt beholde henne, sier treneren. Norges landslagstrener Marit Breivik er positiv til nyheten:

-  Dette er helt uproblematisk for oss. De er to spillere som har fullt fokus på håndballen når det trengs. Og de må få lov til å ha et privatliv utenfor banen, sier Breivik til TV2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer