- Ja, vi må handle

Jönsson lover nye RBK-fjes.

VIL HA NYE SPILLERE: RBK-trener Jan Jönsson mener Rosenborg trenger forsterkninger. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
VIL HA NYE SPILLERE: RBK-trener Jan Jönsson mener Rosenborg trenger forsterkninger. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Simen Wangberg (19), Mushaga Bakenga (18) og Gjermund Åsen (19). Legg like godt merke til navnene først som sist. Dette er spillerne som skal ta over arven etter utenlandsproffene Kris Stadsgaard, Vadim Demidov, Steffen Iversen og Anthony Annan i Rosenborg.

Wangberg spilte en strålende kamp mot Rapid Bucuresti under Copa del Sols første dag. Også Bakenga fikk tillit fra start av trener Jan Jönsson, mens Gjermund Åsen gjorde et solid innhopp på RBKs sentrale midtbane. For et lag som mangler litt på troppen det ønsker å ha, er det viktig at klubbens egenproduserte spillere presterer.

- Vi har et stykke igjen når det gjelder laget, sier trener Jönsson til NTB og utdyper:

- Mange fra ryggraden, fra sentrallinjen, har forsvunnet det siste halve året. Vi får bruke oppholdet på La Manga til å se hva vi kan gjøre. Hvordan vi kan erstatte Anthony. Og ja, vi må handle.

Åpner for ungdommen Jönsson vil ikke nevne navn på mulige erstattere ennå. Inn er Jon Inge Høiland og Daniel Fredheim Holm kommet, men det er ikke nok. Kanskje henter han noen han hadde treneransvaret for i Stabæk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer